Mijn favorieten

Appartement Elst


Wilt u een appartement in Elst huren, verhuren, kopen of verkopen? En zoekt u een makelaar die u daarbij deskundig kan begeleiden? Dan bent u bij Witjes Makelaars aan het juiste adres. Wij zijn sinds 1987 een zelfstandig makelaarskantoor - en zo hebben wij de nodige ervaring opgedaan binnen ons vakgebied.


Wanneer u een appartement in Elst verhuurt of huurt is het belangrijk dat u inzicht verkrijgt in de economische huurwaarde. Dit in verband met de mogelijke aanpassing van de huurprijs aan de marktwaarde. Bij het kopen, verkopen, huren of verhuren van een appartement in Elst hebt u de juiste taxatie nodig. Witjes Makelaars begeleidt u deskundig gedurende het gehele proces. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het taxeren van objecten van zeer verschillende aard en omvang. Onze werkwijze bespreken wij graag met u in een persoonlijk gesprek.


Maak een afspraak met ons

Voor meer informatie over een appartement of woning in Elst kunt u ons woningaanbod bekijken. U vindt zeker datgene waar u naar op zoek bent. Hebt u nog vragen? Neem contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.


Funda beoordeling

 

Waarom Witjes Makelaars?

Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij voor u een betrouwbaar makelaarskantoor met een team van 3 makelaars. Samen met u werken we aan een resultaat wat staat en zijn wij "de Juiste Makelaar voor U"