Mijn favorieten

Bedrijfspand Elst


Wilt u een bedrijfspand in Elst verkopen, kopen, verhuren of huren? Dan kunt u terecht bij Witjes Makelaars. Sinds 1987 zijn wij een zelfstandig makelaarskantoor. Dankzij onze klantvriendelijke benadering en vele jaren ervaring hebben wij reeds een grote tevreden klantenkring opgebouwd.


Voordat wij met u aan de slag gaan, hebben wij een persoonlijk gesprek met u waarin wij u onze werkwijze toelichten. Hier komen alle activiteiten die wij verrichten omtrent het verkopen, kopen, verhuren of huren van een bedrijfspand in Elst aan de orde. Bij ons hebt u een vaste contactpersoon die over plaatselijke en regionale kennis beschikt. Hij zal voor een optimale prijs met bijbehorende optimale condities zorgen. Wij staan graag voor u klaar bij het zoeken van een geschikt bedrijfspand in Elst.


Beheer van onroerend goed

Witjes Makelaars heeft zich tevens gespecialiseerd in het beheer van onroerend goed voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. Wij hebben op het moment een groot aantal opdrachtgevers, en dit aantal wordt steeds groter. Zo zijn wij gewend geraakt om grote onroerend goed portefeuilles te beheren en te administreren.


Contact

U kunt ons gehele woonaanbod via onze website bekijken. Dit geldt ook voor een bedrijfspand in Elst. Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak.


Funda beoordeling

 

Waarom Witjes Makelaars?

Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij voor u een betrouwbaar makelaarskantoor met een team van 3 makelaars. Samen met u werken we aan een resultaat wat staat en zijn wij "de Juiste Makelaar voor U"