Mijn favorieten

Bedrijfstaxatie


Bent u op zoek naar een ervaren makelaarsbedrijf dat een bedrijfstaxatie voor u uit kan voeren? Dan zit u goed bij Witjes Makelaars. Sinds 1987 zijn wij een zelfstandig makelaarskantoor en inmiddels hebben wij de nodige ervaring en kennis in huis om u professioneel te ondersteunen bij een bedrijfstaxatie.


Professionele werkwijze

Ons kantoor heeft twee beëdigde taxateurs in dienst. Zij wisselen van gedachten om zo tot een juiste prijsvaststelling te komen,  die specifiek op uw situatie is afgestemd. Door onze aansluiting bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) beschikken wij over een zeer uitgebreid archief met recente verkoopprijzen en huurprijzen van bedrijfsobjecten. Om een juiste bedrijfstaxatie uit te voeren zullen wij kadastrale recherche plegen, zo nodig milieutechnisch onderzoek doen en het bestemmingsplan inzien. Vanzelfsprekend komen wij uw bedrijf zowel inwendig als uitwendig opnemen.


Ook een bedrijfstaxatie? Neem contact op

Witjes Makelaars is gevestigd in Elst, nabij Nijmegen. Voor een taxatie op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer informatie over onze werkwijze? Neem dan nu contact met ons op, wij helpen u graag verder.


Funda beoordeling

 

Waarom Witjes Makelaars?

Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij voor u een betrouwbaar makelaarskantoor met een team van 3 makelaars. Samen met u werken we aan een resultaat wat staat en zijn wij "de Juiste Makelaar voor U"