Mijn favorieten

Koopwoning Elst


Zoekt u een koopwoning in Elst of omstreken? Breng dan een bezoek aan Witjes Makelaars. Bij ons vindt u zeker een koopwoning in Elst in de juiste prijsklasse en stijl.


Witjes Makelaars heeft meer dan 25 jaar ervaring in het aanbieden van koopwoningen voor gunstige vraagprijzen. Dankzij onze ervaring en kennis in Elst kennen wij de omgeving en weten wij ook wat onze klanten zoeken in een koopwoning in Elst. Onze transparante werkwijze en advies op maat hebben geresulteerd in een brede, tevreden klantenkring.


Een voorbeeld van een prachtige koopwoning in staat in het centrum van Elst. Deze woning is op loopafstand van het NS Station. Het huis is gebouwd in 1958 en bevindt zich nog in authentieke staat. Deze woning is zeer interessant omdat men dit geheel naar eigen smaak kan verbouwen en inrichten.


Bekijk ons woningaanbod nu

Wilt u een voorproefje van alle woningen die wij te bieden hebben? Bekijk dan snel ons woningaanbod online en u vindt vast een koopwoning in Elst naar wens. Hebt u vragen? Neem dan contact met ons op of maak een afspraak.


Funda beoordeling

 

Waarom Witjes Makelaars?

Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij voor u een betrouwbaar makelaarskantoor met een team van 3 makelaars. Samen met u werken we aan een resultaat wat staat en zijn wij "de Juiste Makelaar voor U"