Mijn favorieten

Minnelijke waardering


Welkom bij Witjes Makelaars. Wilt u een minnelijke waardering van uw woning? En zoekt u hiervoor een professioneel en ervaren bedrijf? Dan zit u goed bij Witjes Makelaars. Sinds 1987 zijn wij een zelfstandig makelaarskantoor. Met meer dan twee decennia ervaring met het uitvoeren van een minnelijke waardering, kunnen wij ons met recht een expert op dit gebied noemen.


Ons kantoor heeft twee beëdigde makelaars/taxateurs in huis die van gedachten kunnen wisselen om voor u tot een juiste minnelijke taxatie kunnen komen. Ons kantoor kent de markt als geen ander. Door aansluiting bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars) beschikken wij ook over een zeer uitgebreid archief dat wij kunnen raadplegen. Indien u een minnelijke waardering laat uitvoeren door Witjes Makelaars, zullen wij er alles aan doen om het door u in ons gestelde vertrouwen waar te maken.


Contact

Wilt u meer informatie over onze minnelijke waardering? Neem dan nu contact op met Witjes Makelaars. Wij staan graag voor u klaar.


Funda beoordeling

 

Waarom Witjes Makelaars?

Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij voor u een betrouwbaar makelaarskantoor met een team van 3 makelaars. Samen met u werken we aan een resultaat wat staat en zijn wij "de Juiste Makelaar voor U"