Mijn favorieten

Westeraam Elst


Wilt u graag in Westeraam in Elst uw eerste woning kopen? Dat kan met hulp van Witjes Makelaars. Sinds 1987 zijn wij een zelfstandig makelaarskantoor. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze in Westeraam te Elst.  Onze gedreven makelaars zijn u graag van dienst met de onderhandelingen en juridische begeleidingen.


Bij het kopen van een woning in het gebied Westeraam in Elst komt er meer kijken dan alleen de onderhandelingen over een koopsom. Behalve de hypotheek dienen de aanvullende woonverzekeringen, gemeentelijke belastingen, onderhoudskosten en kosten voor de inrichting op tijd worden betaald. Witjes Makelaars helpt u bij de precieze vaststelling van deze kosten bij een woningaankoop in Westeraam in Elst. Hierdoor kunt u het juiste hypotheekbedrag krijgen voor de financiering.


Ook voor de zakelijke markt

Witjes Makelaars voorziet de zakelijke markt ook van een passende bedrijfsruimte. Onze bedrijfsmakelaar bemiddelt ook bij zowel verkoop, aankoop, verhuur en huur van bedrijf onroerend goed. Witjes Makelaars heeft meer dan 25 jaar ervaring in het taxeren van diverse bedrijfsobjecten.


Woningaanbod online bekijken

Bent u nieuwsgierig naar onze woningen in Westeraam in Elst? Bekijk dan nu ons gehele woningaanbod online. Bij vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.


Funda beoordeling

 

Waarom Witjes Makelaars?

Met meer dan 30 jaar ervaring zijn wij voor u een betrouwbaar makelaarskantoor met een team van 3 makelaars. Samen met u werken we aan een resultaat wat staat en zijn wij "de Juiste Makelaar voor U"